Valokuvaaja Tapani Rautio

Olen Oululainen valokuvaaja. Kuvaajana olen toiminut noin 10 vuotta sivutoimisena yrittäjänä sekä freelancer kuvaajana. Valokuvaajan ammattitutkinnon (VAT) suoritin Ammattiopisto Lappiassa 2015. Aikaisemmin olen toiminut valokuvauksien osalta Ikuistettu.fi sivuston alla, mutta uudistuneen rakenteen jälkeen valokuvaus on siirtynyt omaksi sivustoksi ja toimii nykyään siis täällä www.valokuvaajatapani.fi sivustolla.

Teen lapsi-, raskaus- sekä vastasyntyneiden kuvauksia. Myös juhlakuvaus, kuten rippi- ja ylioppilasjuhlat sekä hääkuvaus ja huomenlahjakuvaukset kuuluvat kuvauksiini. Suosituimpia kuvaksia onkin lapsikuvaukset sekä hääkuvaukset. Valokuvaan myös dokumentaarisia koko päivän hääkuvauksia. Hinnaston kautta pääset katsomaan kuvauspakettejani. Mikäli valittavissa ei löydy sopivaa valokuvauspakettia, otathan yhteyttä, katsotaan yhdessä teille sopiva kuvauspaketti

Olen iloinen ja positiivinen valokuvaaja joka pitää työstään ja suhtautuu valokuvaamiseen intohimolla. Kuvaan mielelläni henkilöitä ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Olen valmis hakemaan jokaisesta kuvattavasta hänen parhaat puolensa esiin ja ikuistamaan ne kuvaruudulle.

Toimin miljöössä, juhlapaikoilla sekä myös tarvittaessa asiakkaan kotona. Kuvaan mielelläni vallitsevalla valolla, mutta liikkuvan kuvaus-/valaisukaluston ansiosta kuvaspaikat ovat mahdollista rakentaa haluamaanne paikkaan valo-olosuhteista riippumatta.

Kuvaan yrityksille henkilöstökuvat helposti ja vaivattomasti yrityksen omissa toimitiloissa. Näin kuvauksien järjestelyyn ei mene turhaa aikaa ja vaivaa. Mukana kulkevan valaisukaluston ansiosta pystyn kasamaan kuvauspaikan yrityksen omien toiveiden ja vaatimuksien mukaan.

Mikäli pidät tyylistäni ja haluaisit saada upeita kuvia perheestäsi, itsestäsi, juhlistasi tai lemmikistäsi, ota yhteyttä. Tehdään yhdessä upeita kuvia.

Yhteystiedot

Valokuvaaja Tapani Rautio - Oulu