Hinnasto

Lapsikuvaus | Muotokuvaus | Valmistujaiskuvaus 109 €

Hintaan sisältyy noin 1 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista digikuvaa. Koevedoskuvat ja tilaukset yksilöidyillä tunnuksilla suoraan nettigalleriasta.

Perhekuvaus lapsikuvauksen yhteydessä 149 €
Lapsikuvaus miljöössä 189 €
Perhe / sisaruskuvaus miljöössä 189 €
Valmistujaiskuvaus miljöössä 189 €
Lisäkuvat alkaen 3,90 € (paperikuvat), 16,90€ digikuva

Raskausajan kuvaus 169 €

Hintaan sisältyy noin 1-2 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista digikuvaa. Koevedoskuvat ja tilaukset yksilöidyillä tunnuksilla suoraan nettigalleriasta.

Vastasyntyneen kuvaus 249 €

Hintaan sisältyy noin 2-3 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista digikuvaa. Koevedoskuvat ja tilaukset yksilöidyillä tunnuksilla suoraan nettigalleriasta.

Vihkimisen kuvaus 169 €

Hintaan sisältyy noin 1 tunti kuvausta. Kaikki valmiit kuvat täysikokoisina digikuvina muistitikulla tai nettilinkin kautta.

Hääpotrettikuvaus 190 €

Hintaan sisältyy noin 1 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista digikuvaa.

Hääpotrettikuvaus kirkon miljöössä 249 €

Hääpotrettien ja vihkimisen kuvaus 349 €

Hintaan sisältyy noin 2 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista hääpotretti digikuvaa. Vihkimisen kaikki valmiit kuvat täysikokoisina digikuvina muistitikulla tai nettilinkin kautta.

Dokumentaarinen hääkuvaus (sis. vihkimisen kuvaus, hääpotretit ja juhlan kuvaus)

Kuvaus sisältää vihkimisen, hääpotrettien ja juhlan kuvauksen. Hintaan sisältyy kaikki valmiit täysikokoiset digikuvat muistitikulla ja nettilinkin kautta.

Vihkiseremonia, potrettikuvaus miljöössä ja hääjuhla (Sisältää 3h dokumentaarista juhlakuvausta) 549 €
Vihkiseremonia, potrettikuvaus miljöössä ja hääjuhla (Sisältää 6h dokumentaarista juhlakuvausta) 849 €
Koko päivän dokumentaarinen kuvaus (Kuvaus aamun valmisteluista juhlien loppuun saakka) 1390 €

Koko päivän dokumentaarisessa kuvauksessa toimitan min. 200-300 valmista, yksitellen käsiteltyä kuvaa (tarkka määrä riippuu kuvauksen kestosta, tapahtumien määrästä ja muusta juhlan kulusta).

Siunaustilaisuus ja arkun hautaanlasku 240 €

Kuvaus sisältää siunaustilaisuuden ja arkun hautaanlaskun. Hintaan sisältyy kaikki valmiit täysikokoiset digikuvat muistitikulla ja nettilinkin kautta.

Muistotilaisuus 160 € (kuvausaika 2h, lisätunnit 60 € / h)
Hautajaiskansio 95€ (Lisäkansiot 65€ / kpl)

Passikuvat 15 €

Passikuvan hinta on 15 € / henkilö. Muun kuvauksen yhteydessä 10 € / henkilö. Passikuvat toimitetaan sähköisesti suoraan poliisin lupahallinnon järjestelmään.

Yrityskuvaus

Teen kuvauksia myös yrityksille. Kuvaus voi olla esim. henkilökuvaus, tuotekuvaus, kuvituskuvaus tai muu yrityksen tarvitsema kuvaus. Kysy tarjous

Lahjakortit

Voit ostaa kuvauksen myös lahjaksi. Tarvitsen vain tiedon haluamastanne lahjakortin summasta sekä toimitusosoitteen lahjakortille. Saat tämän jälkeen laskun lahjakortista sähköpostiisi. Kun maksu näkyy tilillämme, postitan lahjakortin sinulle. Lähjakortin toimitus onnistuu myös sähköpostilla pdf-tiedostomuodossa.

Oma kuvauspaketti

Mikäli valittavissa ei löydy sopivaa valokuvauspakettia, otathan yhteyttä, katsotaan yhdessä teille sopiva kuvauspaketti