Hinnasto

Lapsikuvaus | Muotokuvaus | Valmistujaiskuvaus 129 €

Hintaan sisältyy noin 1 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista digikuvaa. Koevedoskuvat ja tilaukset yksilöidyillä tunnuksilla suoraan nettigalleriasta.

Perhekuvaus lapsikuvauksen yhteydessä 159 €
Lapsikuvaus miljöössä 199 €
Perhe / sisaruskuvaus miljöössä 199 €
Valmistujaiskuvaus miljöössä 199 €
Lisäkuvat 16,90€ / digikuva

Raskausajan kuvaus 189 €

Hintaan sisältyy noin 1-2 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista digikuvaa. Koevedoskuvat ja tilaukset yksilöidyillä tunnuksilla suoraan nettigalleriasta.

Vastasyntyneen kuvaus 259 €

Hintaan sisältyy noin 2-3 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista digikuvaa. Koevedoskuvat ja tilaukset yksilöidyillä tunnuksilla suoraan nettigalleriasta.

Vihkimisen kuvaus 189 €

Hintaan sisältyy noin 1 tunti kuvausta. Kaikki valmiit kuvat täysikokoisina digikuvina muistitikulla tai nettilinkin kautta.

Hääpotrettikuvaus 239 €

Hintaan sisältyy noin 1 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista digikuvaa.

Hääpotrettikuvaus miljöössä 289 €

Hääpotrettien ja vihkimisen kuvaus 399 €

Hintaan sisältyy noin 2 tunti kuvausta ja 10 kpl valmista täysikokoista hääpotretti digikuvaa. Vihkimisen kaikki valmiit kuvat täysikokoisina digikuvina muistitikulla tai nettilinkin kautta.

Dokumentaarinen hääkuvaus (sis. vihkimisen kuvaus, hääpotretit ja juhlan kuvaus)

Kuvaus sisältää vihkimisen, hääpotrettien ja juhlan kuvauksen. Hintaan sisältyy kaikki valmiit täysikokoiset digikuvat muistitikulla ja nettilinkin kautta.

Vihkiseremonia, potrettikuvaus miljöössä ja hääjuhla (Sisältää 3h dokumentaarista juhlakuvausta) 649 €
Vihkiseremonia, potrettikuvaus miljöössä ja hääjuhla (Sisältää 6h dokumentaarista juhlakuvausta) 949 €
Koko päivän dokumentaarinen kuvaus (Kuvaus aamun valmisteluista juhlien loppuun saakka) 1490 €

Koko päivän dokumentaarisessa kuvauksessa toimitan min. 200-300 valmista, yksitellen käsiteltyä kuvaa (tarkka määrä riippuu kuvauksen kestosta, tapahtumien määrästä ja muusta juhlan kulusta).

Siunaustilaisuus ja arkun hautaanlasku 329 €

Kuvaus sisältää siunaustilaisuuden ja arkun hautaanlaskun. Hintaan sisältyy kaikki valmiit täysikokoiset digikuvat muistitikulla ja nettilinkin kautta.

Muistotilaisuus 199 € (kuvausaika 2h, lisätunnit 89 € / h)
Hautajaiskansio 95€ (Lisäkansiot 65€ / kpl)

Passikuvat 19 €

Passikuvan hinta on 19 € / henkilö. Muun kuvauksen yhteydessä 15 € / henkilö. Passikuvat toimitetaan sähköisesti suoraan poliisin lupahallinnon järjestelmään.

Yrityskuvaus

Teen kuvauksia myös yrityksille. Kuvaus voi olla esim. henkilökuvaus, tuotekuvaus, kuvituskuvaus tai muu yrityksen tarvitsema kuvaus. Kysy tarjous

Lahjakortit

Voit ostaa kuvauksen myös lahjaksi. Tarvitsen vain tiedon haluamastanne lahjakortin summasta sekä toimitusosoitteen lahjakortille. Saat tämän jälkeen laskun lahjakortista sähköpostiisi. Kun maksu näkyy tilillämme, postitan lahjakortin sinulle. Lähjakortin toimitus onnistuu myös sähköpostilla pdf-tiedostomuodossa.

Oma kuvauspaketti

Mikäli valittavissa ei löydy sopivaa valokuvauspakettia, otathan yhteyttä, katsotaan yhdessä teille sopiva kuvauspaketti