Henkilökuvaukset

Yo-kuvaus, valmistujaiskuvaus, rippikuvaus, henkilökuvaukset

Henkilökuvaukset

Henkilökuvaukset ovat mukava tapa taltioida mieluinen muisto itselle esimerkiksi valmistumisesta, ripille pääsystä tai muuten vain muisto tietystä tilanteesta. Olen valmis hakemaan jokaisesta kuvattavasta hänen parhaat puolensa esiin ja ikuistamaan ne kuvaruudulle. Saat minulta viimeistellyt kuvat, jotka erottuvat laadullisesti nykypäivän kuvatulvasta ja jotka säväyttävät ja kestävät aikaa. Käsittelen kaikki toimittamani valokuvat yksitellen valmiiksi kuviksi.

YO-kuvaksessa ja valmistujaiskuvauksessa tärkeintä on tavoittaa valmistuneen oma persoonallisuus. Mukaan tulee ottaa ruusut ja lakki jos ne halutaan mukaan kuviin. Kuvissa voidaan myös yhdistää kuvattavalle henkilöille henkilökohtaisia asioita, kuten harrastuksia, ympäristöä, esineitä jne, näin kuvista saadaan vielä henkilökohtaisempia. Kuvaukset voidaan järjestää teille mieluisassa miljöössä tai liikkuvan kaluston ansiosta valittuun paikkaan kasatussa studiossa. Henkilökuvaukseen on hyvä varata aikaa vähintään tunti, jotta kokonaisuudesta saadaan monipuolinen.

Teen myös yrityksille henkilöstökuvia ja kuvituskuvia esim nettisivuille käytettäväksi. Henkilöstökuvaukset voidaan toteuttaa vaikka yrityksenne tiloissa. Ota yhteyttä ja mietitään yrityksellenne tarvitsemanne kuvaus.

Valokuvaan henkilökuvauksia Oulussa ja Oulun lähialuella, mutta sopimuksen mukaan kuvauksia voidaan toteuttaa muuallakin. Ota rohkesti yhteyttä, tehdään yhdessä upeita kuvia. Saat huippulaatuiset valokuvat, nopealla aikataululla nettigalleriaan ilman pitkiä odotusaikoja. Tutustu henkilökuvauksen portfoliooni. Toivon, että pidät tyylistäni ja haluaisit saada upeita kuvia.

portfoli
Yhteystiedot