Hääkuvauset

Vihkimisen kuvaus, Hääpotrettikuvaus, Dokumentaarinen hääkuvaus

Hääkuvaus

Hääpäivä on varmaan yksi elämän suurimmista, jännittävimmistä ja tunteikkaimmista päivistä, jonka muistoja haluatte kokea vielä vuosienkin jälkeen. Tunnelmalliset hääkuvat palauttavat teidät yhä uudelleen ja uudelleen tähän ikimuistoiseen hääpäivään ihanien häävalokuvien parissa. Ikuistan tärkeän hääpäivänne laadukkaine häävalokuvineen, joista huokuu jännitys, rakkaus, sekä aito hääjuhlan tunnelma!

Häävalokuvaukseen on valittavissa useita eri häävalokuvauspaketteja. Dokumentaarisessa hääkuvauksessa ikuistan tärkeän hääpäivänne aina aamun häävalmistelusta iltamyöhäiseen hääjuhlaan. Muissa kuvauspaketeissa on valittavissa erinlaisia kuvauskokonaisuuksia hääjuhlan ikuistamiseen. Hääpotrettikuvaus voidaan järjestää vihkitilaisuuden yhteydessä kirjon pihapiirissä tai teille mieluisassa miljöössä.

Valmiit hääkuvauspaketit ja hääkuvauksien hinnat löydät hääkuvaushinnastosta. Mikäli valittavissa ei löydy sopivaa hääkuvausta, katsotaan yhdessä teille sopiva hääkuvauspaketti. Yhteystiedot

Valokuvaan hääkuvauksia Oulussa ja Oulun lähialuella, mutta sopimuksen mukaan hääkuvauksia voidaan toteuttaa muuallakin. Hääkuvapakettini sisältää aina pääosin värikuvia, mutta mukana voi olla myös mustavalkoiseksi käsiteltyjä kuvia. Kuvien valitseminen ja käsittely tehtään aina huolella ja parhaalla mahdollisella tavalla tunnelman ja päivän tapahtumien esittämiseksi.

Teen aina hääkuvauksista kuvaussopimuksen hääparin kanssa ja pyrin ottamaan kaikki hääparin toiveet huomioon. Hääkuvaksien hinnat sisältävät aloituspalaverin jossa tutustutaan toisiimme, ideoidaan hääparin kanssa tulevaa kuvausta ja toiveita. Hääpalaverin pohjalta on mieluisaa lähteä toteuttamaan yhdessä ikimuistoiset hääkuvat.

Ota rohkesti yhteyttä, tehdään yhdessä upeita kuvia. Saat huippulaatuiset valokuvat, nopealla aikataululla nettigalleriaan ilman pitkiä odotusaikoja. Tutustu hääkuvauksen portfoliooni. Toivon, että pidät tyylistäni ja haluaisit saada upeita kuvia teille tärkeästä päivästä.

portfoli
Yhteystiedot